A-frame house

A family bought an A-frame residence in St Adolfe d’Howard, Canada, which was originally built in the 1960s near the Laurentian Mountains, and asked Jean Verville architecte to renovate it to better fit the family needs. The home is rather small and complex to wrok with due to that A-frame but Verville agreed to take on the challenge.
The architects decided to reduce the square footage to give the home a more open feel. The new living area that unites a kitchen and a living space looks out to the surrounding landscape and connects to an outdoor space. White walls, large windows with plenty of light and light-colored floors make the space feel open and airy. The furniture is very simple: there’s a grey sofa, a metal hearth, a low table and cushions on the floor to dine here. The kitchen is done with white cabinets and stainless steel appliances, there’s an eye-catchy lamp over it. Nothing here distracts from the beautiful scenery outdoors.
The end of the staircase is used to fit a bookcase, and there are two bedrooms on the upper floor. They are both done in white, and the master bedroom features a pretty triangle window, a wall shelf and a small basket – nothing else is needed here. The kids’ room is done with a platform and two beds atop it with storage inside. A little alcove in the corner offers a cozy spot for reading.

Source, credits, details and more at: digsdigs.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *