Apartment AB9 in Lisbon

Apartment AB9 by Filipe Melo Oliveira is a renovation and refurbishment of a compact apartment in a building built in 1938, in a now-flourishing area of an old Lisbon neighborhood. A key challenge for the interior architecture of this apartment was to find a more contemporary way of inhabiting, with better-lit environments, bigger spaces and better connections in between them. The new layout is one wall that runs through and organizes the functions of each space, keeping them fluid; it’s library, storage, fridge, wardrobe, and space connector. White surfaces, glass transparencies and pine wood texture help to enhance the wideness and continuity of spaces. The natural and artificial lights are treated with special care and provide even more comfort to all environments.

Source, credits, details and more at: digsdigs.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.