Casa Gavion

The architects of Colectivo MX had set four authoritative guidelines for the construction of Casa Gavion. The building was to be erected on the grounds of sustainability largely from local materials. In addition, it was important different materials to use depends on its purpose and the respective properties.
The interior and exterior is made maximum use through meaningful integration and maintenance costs should be as low as possible. The architects focused as much on the interior as to the exterior appearance of the building. All rooms have either access to the garden or to the large drafty patio and thus take advantage of the 350 sunny days of California from a maximum. A wall of natural stones provides shade and provides the necessary air circulation.








Source, credits, details and more at: ignant.de

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.