Function and Style

Architecture duo Rosu-Ciocodeica completed Apartment M, a contemporary refuge located in the heart of Bucharest, Romania. The overall concept and layout of the project were adapted to the dynamic lifestyle of the family living here.
The idea was to open up the daytime spaces, without compromising in flexibility. A high level of intimacy for each family member was achieved by a clear separation of the bedrooms.
“The end result integrates the kitchen and the office to the existing generous living room as an intersection of two rectangular volumes, with the dining area, right in the center of this intersection, becoming a hot spot of the house,” the architects said. “Thus, functions merge into a common image , where wood, both horizontally and vertically disposed, covering storage area, provides fluidity and unity of the space, creating a neutral background at the same time.”

Source, credits, details and more at: freshome.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *