Industrial Apartment in Zurich

Architect Daniele Claudio Taddei took on the challenge of “bringing into this century” a 1980’s industrial apartment located in Zurich. With various changes implemented throughout, the industrial-style residence now unveils a fresh, contemporary look.
The layout of the apartment is relatively simple, with the open-plan living spaces on the main level and the bedroom and bathroom upstairs. Exposed wooden beams, metal framing and massive concrete pillars retain the industrial character of the apartment. The black frames around the glazing inspired the project’s name, A Touch of Chanel, because of its nod to classic Chanel suits.

Source, credits, details and more at: freshome.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.