Lisbon studio extension

One wall of this petite extension to a Lisbon apartment by RCJV Arquitectos is made entirely from glass – providing its owners with views of the courtyard gardens below.
The Lisbon-based studio added the 10-square-metre extension to the first-floor apartment, boosting its size to 110 square metres and providing a new dining area for a family.
Located at the rear of a narrow car park set between two 19th-century apartment blocks, the extension sits above a separate ground-floor apartment.
The architects replaced an existing 1960s stone and brick block to create the extension, which has a lightweight steel frame and painted concrete walls.

Source, credits, details and more at: dezeen.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *