Office space converted into family home

Design studio TANK transformed a conventional office space in Amsterdam, Netherlands, into a complete family home. Salvaging most of the materials found on site, the designers creatively incorporated them in the livings spaces throughout the apartment.
To create this industrial-style family home, the first step was to uncover the building’s original walls — exposing the raw brick and wood-framed doorways. The emerging design scheme focuses on the variety of textures as showcased in the main living area with a wood-feature wall (made from 150-year-old German pine boards discovered on site) juxtaposed with white plaster and exposed brick.

Source, credits, details and more at: freshome.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *