Vienna Way Residence in Venice by Marmol Radziner








Floor to ceiling glazing and outdoor living spaces fully integrate the home within the California native landscape.
Working within the restrictions posed by the narrow site, the design divides the lot into thirds, with the two main volumes placed on the exterior edges of the property, bridged by a sunken kitchen in the center. The one-story structure to the south houses a great room that combines formal living and dining areas. The structure begins in the front of the property and flows into an outdoor dining patio. A large expanse of glass along the east provides a visual and spatial link to the pool area.
The northern structure runs from the back of the property forward, also leading to an outdoor living area, and contains more casual, private spaces, including a family room and an office on the first floor and bedrooms on the second floor. Glazing along the second-story hallway offers views of the green roof (above the kitchen) and tree tops below.

Source, credits, details and more at: homedsgn.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *