White Attic

White Attic is a beautiful white space for a young couple with two babies, located in Lisbon’s city centre, designed by Duarte Caldas and Diogo Passarinho.
This two story space is conceived as a sleeping area and a photo shoot studio for the fashion blogger More is Better.
White wooden steps appear at end of an existing internal corridor, leading up to a new hermetic space. Along the staircase the husband wanted a storage and display area for his favourite skateboards. On the new level the wife asked for a space where she would feel comfortable running her online fashion business.
The new ceiling exposes the existing wooden beam structure and three new skylights bring daylight and views to Lisbon’s airport landing strips. The client being a flight attendant, these new openings play a huge backdrop scenario where he is able to control his working schedule.
The client specifically requested that all surfaces would be white. This created the unique opportunity for architects to insert a single splash of mint green colour in between the bathroom tiles. The bathroom also works as corridor where on both extremities you can find each one’s closets.

Source, credits, details and more at: upinteriors.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *