Italian Country House

Situated in Treviso, northern Italy, this country house is offered a new life by Zanonarchitettiassociati (Zaa) through the renovation of its interiors and the expansion of the living space. The latter is designed in the extended structure made of a glass and corten steel framework.
In this renovation project, Zaa has realized a volume that blends seamlessly with the natural landscape through the arrangement of wide windows. from the outside, the glass volume reflects the surrounding nature becoming part of it, while from the inside the windows become invisible — giving the impression of being outdoor. In the end, the living room becomes one with the countryside because of the glazing all around.

Source, credits, details and more at: digsdigs.com

 

fancy

Stay Fancy! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *